do you like me ? XD

Monday, March 14, 2011

i hate you ^^

haha , smlm aq ade t'bace satu post kt blog tutt 
dy cakap dy tak suke aq 
HAHA
sumpah nak tergelak aku bace post tu 
well , kisah pulak aku kan 
kalau kau nak benci aku skali pun 
eh , mcm kau sorang je kawan aku kan ?
dulu , ye2 je ckp i love u too lah .
huh -.-'
sorry girl , but i don't trust u anymore .

Sunday, February 6, 2011

i will always love u dear =)

wlaupun kita dah takde pape dah , but  promise me u'll be my friend again .
n please bring back the old sakinahFATHINI okay .
tell her that i miss n i love her so much <3


Monday, January 31, 2011

ohh , suka nya ^_^

ahahaha . goodbye kawan2 .
kejap lagi na balik kmpung dah .
kl to ipoh ..
oyeah , msty best tido dlm keta nnty XD
HAPPY HOLIDAY <3

Friday, January 28, 2011

Oyeah . background baru :)

ahahaha . amacam ? okay tak bckgrnd baru blog saya ?
ala , kalau korg ckp tak ok punn , ada aku kisah ! 
pegi mampos lahh .
btw , nih blog aku . suka hati aku lahh okay :)

sial betol ! ! !


pukimak betol lah tiket bas nih .. time2 ni jugak lah dy nak habes .. sial betol .
dah la rindu kt mmbe2 aku yg stay sp tuhh .. mmg sial lah bas nih ..
ktm pon same .. pantat betol .. !!

Thursday, January 27, 2011

bring back my sayang :(


i miss you lahh ..
but not the new sf
i miss the old sf :(
coz' the new one is totaly #$%!
please , bring back the old sf to me <3

Wednesday, January 26, 2011

grrr !


before you hate on me
take a good look at
you . don't you have
something better to
do ? seems to me you
just don't understand
ignorance and
jealousy go hand in
hand .


p/s : i still love u